Wat is leefstijl?

Mindset

Mindset is inchecken bij jezelf. Hoe zit je in je vel, hoe voel je je? Een goede mindset betekent dat je daar tijd voor moet vrijmaken. Dit kan in ons drukke bestaan een behoorlijke uitdaging zijn. Het inchecken kan op veel manieren; denk aan meditatie, wandelen, yoga, maar kan ook een stuk hardlopen. Het is eigenlijk af en toe de stilte opzoeken en ruimte maken voor vragen als: voel ik me tevreden, wat is belangrijk voor mij en waarom? De antwoorden op dit soort vragen leveren je ongelofelijk veel op.

Voeding

Alleen even een dieet volgen biedt zelden een blijvende oplossing. Als het al werkt, bijvoorbeeld om af te vallen, is een veel belangrijkere vraag: hoe blijf je op gewicht? Je moet je prettig voelen bij je dagelijkse voedingspatroon. Dat heeft vooral te maken met bewustwording. SK Leefstijlstudio werkt preventief. Wat we belangrijk vinden is wat voeding voor jou kan doen. Daarbij houden we rekening met het feit dat ieder individu anders is. 

Beweging

Bewegen is gezond. Dat weet iedereen. Maar op welke manier kun je dit het beste doen? Hoe vaak en met welke intensiteit? Ook hier kijken we naar wat bij jou past. Waar de één gebaat is bij krachttraining, kan voor een ander yoga uitkomst bieden. Of je nu beter een stuk kunt wandelen of intensief moet sporten. In samenwerking met een personal trainer kan SK Leefstijlstudio je helpen met een bewegingsprogramma op maat.